Politică de confidențialitate

Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.
Insidio Academy respectă legislația privind protecția datelor din România care include EU General Data Protection Regulation (GDPR).
Informațiile pe care ni le oferi în momentul înscrierii la un curs vor fi utilizate în următoarele scopuri:
• Administrarea documentelor academice și educaționale ale cursanților noștri
• Administrarea cu acuratețe a documentelor financiare
• Acomodarea posibilelor nevoi speciale ale cursanților noștri
• Transmiterea documentelor academice către sponsorii cursanților noștri, unde se aplică
• Comunicările privind evenimentele organizate de Insidio Academy

Scopurile prelucrării datelor

1. Gestionarea administrativă și academică a cursului achiziționat include:

a) gestionarea procesului de înscriere, facturare și plată,
b) activitatea didactică (inclusiv utilizarea fotografiilor, înregistrărilor video și vocale),
c) comunicări cu persoana responsabilă de predare pentru a monitoriza problemele legate de curs.
În ceea ce privește aceste activități, vom păstra datele în aceste scopuri pe durata relației contractuale sau atâta timp cât legislația în vigoare o determină.
Pentru sondaje de opinie care ne permit să obținem feedback-ul cursanților cu privire la produse și servicii: trimiterea de comunicări de marketing cu privire la produse și servicii similare și activități Insidio Academy, precum și sondaje de opinie asupra produselor noastre, prin mijloace electronice.
Vom păstra datele în acest scop atâta timp cât persoana vizată nu își exprimă dorința de a se opune acestei prelucrări de date sau de a nu mai primi aceste comunicări promoționale.
Legitimitatea pentru prelucrarea datelor
Managementul administrativ și academic este îndreptățit să prelucreze datele cursanților prin executarea prezentului contract de furnizare de servicii. Furnizarea incompletă sau eronată a oricăror date cu caracter personal poate duce la o limitare a furnizării cu precizie și punctualitate a serviciilor dobândite.

2. Comunicările legate de cursul dobândit sunt legitime după cum urmează:

• Comunicări adresate cursantului care contractează cursul: executarea unui contract de furnizare a serviciilor
• Comunicări adresate angajatorilor cursanților: achiziționarea unui curs de către angajator
• Destinatarii datelor cu caracter personal
• Autoritățile fiscale
• Drepturile dumneavoastră ca persoană vizată
Aveți dreptul de a solicita Insidio Academy să vă acceseze datele personale și datele de cursant, să corecteze datele incorecte și să șteargă datele atunci când acestea nu mai sunt necesare în scopurile pentru care au fost colectate. În anumite circumstanțe, puteți solicita restricții de prelucrare sau vă puteți opune prelucrării datelor.
În aceste cazuri, vom păstra doar datele necesare pentru a răspunde eventualelor reclamații.

Prin achiziţionarea unui pachet de studiu şi înscrierea la cursurile Insidio Academy, confirmaţi că aţi citit şi aţi fost de acord cu politica de înscriere şi participare la curs, inclusiv cea de retragere, anulare şi protecţia datelor. Dacă doriți să comunicați cu noi despre această notă privind protecția datelor, sau despre orice situație privind administrarea datelor personale sau protecția acestora, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: contact@insidioacademy.ro.

Cu o experiență de peste 20 de ani în comunicare, am adus cei mai buni specialiști în domeniile: Marketing, PR, Dezvoltare personală & Body language, Fotografie și arte vizuale, Comunicare nonverbală, Dicție, Public speaking, Televiziune și multe altele. Cursurile sunt concepute în funcție de nevoile tale și se desfășoară săptămânal, la sediul nostru, de luni până sâmbătă.

CURSURI

CONTACT

Urmărește-ne pe

Cu o experiență de peste 20 de ani în comunicare, am adus cei mai buni specialiști în domeniile: Marketing, PR, Dezvoltare personală & Body language, Fotografie și arte vizuale, Comunicare nonverbală, Dicție, Public speaking, Televiziune și multe altele. Cursurile sunt concepute în funcție de nevoile tale și se desfășoară săptămânal, la sediul nostru, de luni până sâmbătă.