curs de dezvoltare personala pentru copii cu prof Stelian Milu

Dezvoltare personală pentru copii

01 DESCRIERE​

Copiii sunt liberi să-și exprime propriile emoții; provocarea pentru ei este să învețe să identifice emoțiile în ei înșiși și în ceilalți. Cursul Dezvoltare personală pentru copii este construit pe interacțiune socială. Prin urmare, teatrul reprezintă vehiculul perfect pentru a introduce și dezvolta abilități sociale. Acest program este dedicat tuturor copiilor care vor să învețe să lucreze în echipă, să-și construiască încrederea în sine și să să se dezvolte emoțional. Dacă ești părinte și copilul tău întâmpină dificultăți în a-și exprima emoțiile și îi este greu să se adapteze în colectivitate, atunci este timpul să acorzi atenție acestui lucru. Copiii au o imaginație bogată și de cele mai multe ori, trebuie să îi învățăm cum să-și gestioneze sentimentele. Stelian Milu, actor și regizor la Teatrul Excelsior pentru copii și adolescenți, îi va ajuta prin diverse jocuri să comunice mai bine și să-și pună la încercare creativitatea. Arta spectacolului reprezintă auto-exprimare, explorarea opțiunilor alternative și îmbrățișarea individualității. Are efecte uimitor de pozitive asupra performanței școlare a unui copil, îi învață perseverența, rezolvarea rapidă a problemelor și capacitatea de a se concentra. La finalul cursului, copilul tău va deveni mult mai încrezător, va dezvolta pasiuni creative, va dobândi abilități de limbaj, ajutându-l astfel să comunice eficient cu ceilalți.

02 PROFESOR

Stelian Milu este actor, autor, regizor, scenograf născut la data de 26 iulie 1975 la Brașov. A absolvit Facultatea de Arte, secția Actorie din cadrul Universității Hyperion în anul 2001.
ACTIVITATEA PROFESIONALĂ
Roluri la Teatrul Excelsior
● Spiridon în „O noapte furtunoasă”, după I.L. Caragiale, regia Stelian Milu, 2017
● „Ce trei purceluși” dramatizarea de Stelian Milu, după povestea lui James Orchard Halliwell-Phillipps, regia Stelian Milu, 2016
● „Tărâmul poveștilor”, regia Stelian Milu
● „Magia copilăriei”, regia Stelian Milu
● „Degețica”, regia Aurel Mitran
● „Cocoșelul neascultător”, regia Ion Lucian
● „Nemaipomenitele aventuri ale lui Nils”, regia Mihaela Boboc-Manea
● „Căpitanul Val-Vârtej”, regia Ion Lucian
● „Prostia omenească”, regia Victor Radovici
● „Nenea Iancu povestește”, regia Victor Radovici
● „Ora veselă cu tâlc”, regia Victor Radovici
● „Bădăranii”, regia Victor Radovici Activităţi în afara Teatrului Excelsior Teatrul de Cabaret și Variete (director Stelian Milu)
● „Vive la cabaret”, regia Florin Maris
● „Mystique du cabaret”, regia Stelian Milu
● „Le retour du cabaret”, regia Stelian Milu Teatrul de Comedie
„O tată, sărmane tată, mama te-a spânzurat în dulap, iar eu sunt foarte trist”, regia Iarina Demian
Apariții emisiuni TV
Splash! Vedete la apă, iUmor (Antena 1), Cântă acum cu mine (ProTV)

03 TEMA CURSURI

04 PROGRAM

Un modul de cursuri are 12 săptămâni. Cursurile au loc săptămânal la sediul nostru Strada Ion Neculce 74, într-una din zilele săptămânii, de luni până duminică, dimineață sau seară.

05 PREȚ

Pret curs: 3 990 RON Pentru plata integrală, cursul va beneficia de 20% reducere, deci va costa: 3192 RON. Se poate plăti și în 3 rate. Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la numarul de telefon 0740 189 737 sau pe adresa de email contact@insidioacademy.ro sau te poți înscrie aici:

Cu o experiență de peste 20 de ani în comunicare, am adus cei mai buni specialiști în domeniile: Marketing, PR, Dezvoltare personală & Body language, Fotografie și arte vizuale, Comunicare nonverbală, Dicție, Public speaking, Televiziune și multe altele. Cursurile sunt concepute în funcție de nevoile tale și se desfășoară săptămânal, la sediul nostru, de luni până sâmbătă.

CURSURI

CONTACT

Urmărește-ne pe

Cu o experiență de peste 20 de ani în comunicare, am adus cei mai buni specialiști în domeniile: Marketing, PR, Dezvoltare personală & Body language, Fotografie și arte vizuale, Comunicare nonverbală, Dicție, Public speaking, Televiziune și multe altele. Cursurile sunt concepute în funcție de nevoile tale și se desfășoară săptămânal, la sediul nostru, de luni până sâmbătă.